Jobba hos oss

Du är här:
Johan Karlsson
blob_identitygreen
blob_darkgreen

Johan Karlsson är vår regionala säljrepresentant i Södermanland

Är du vår nästa stjärna?

Jobba hos oss! Vill du arbeta med att lösa utmaningar för både miljö och människor och värdesätter du rent vatten och vill bidra till en bättre framtid? Då är du vår nya stjärna!

Tillgång till rent vatten har varit självklart under lång tid i Sverige men det förändras. Ibland i en alarmerande snabb takt dessutom, Sverige står för stora utmaningar. Samhällets byggande, teknik och produkter har gång på gång visat sig påverka vårt dricksvatten på sätt vi inte kunnat förutspå: Läkemedel som vandrar från kropp till avlopp och kemikalier som både renar men också förorenar vattnet. 

Det är vi människor som måste ta ansvar, politiker, näringsliv och privatpersoner, tillsammans ska vi lösa problematiken och det är bråttom. Utan vatten kan inga samhällen byggas, ingen hållbar tillväxt ske och inget liv existera.

Skriv ett mail till vår VD om du vill vara med på vår tillväxtresa, vi söker engagerade säljrepresentanter. 
lars.hultman@alnarpcleanwater.se

Klicka på knappen nedan och följ oss på Linkedin!

Linnéa skapar en bättre framtid!

På Alnarp Cleanwater har vi ett flertal regionansvariga säljare. Alla har förstås valt att arbeta hos oss av skiftande orsakar. I den här korta filmen berättar Linnéa Härlin i Örebro län om varför hon valde att arbeta med oss.

Tack Linnéa för att du delade med dig!