Nyheter

Du är här:
Pressmeddelande – Anlägg en surrande sommaräng för biologisk mångfald

Gynna pollinerarna med en svensk sommaräng Alnarp Cleanwater strävar efter att hjälpa kunder att främja biologisk mångfald direkt i sin omgivning. I samarbete med växtleverantören VegTech har företaget utvecklat ett Startpaket för en svensk sommaräng, bestående av uteslutande svenska örter och gräs anpassade för våra inhemska pollinerare. Detta Startpaket gör att alla med en bit…

Läs mer
Läs artikeln om våra bioreningsverk i tidningen Villanytt!

I artikeln intervjuas vår VD Lars Hultman om fördelarna med en 100 procent naturlig och hållbar rening av avloppsvatten. Villanytt är en tidning för alla som är intresserade av nytt hus, byggnation eller inredning. Artiklarna är en härlig källa till inspiration för alla hus och trädgårdsmänniskor.

Läs mer
Vår ambassadör Kenneth Lennartsson berättar om Bjäre Härads hembygdsförenings ACT Bioreningsverk.
Bjäre Härads Hembygdsförening har fem bioreningsverk

Vi besökte Kenneth Lennartsson som är fastighetsansvarig på Bjäre Härads Hembygdsförening i slutet av Augusti. Han berättar i filmen om varför valet föll på Alnarp Cleanwaters lösning för enskilt avlopp när de hade fått ett föreläggande från kommunen på sin gamla infiltration. Bjäre Härads Hembygdsförening är en ideell förening där styrelse och medlemmar är mycket engagerade i lokal kultur och i det senaste inom hållbarhet och innovationer.

Läs mer