Vill du bli säljare för Alnarp Cleanwater i Jönköping?

Aktuellt / september 7, 2023

Nu söker vi en eller flera  säljare med miljöengagemang. Först och främst i området kring Jönköping men om du är verksam någonannanstans vill vi gärna höra av dig ändå.

Om företaget:

Vi är ett företag som står för kvalitet, cirkulära vattenprodukter och en stark passion för miljön. Vår verksamhet fokuserar på att erbjuda premiumprodukter som inte bara uppfyller höga kvalitetsstandarder utan också är skonsamma mot miljön. Vi söker nu en säljare som delar vår passion och vill vara en del av vårt säljteam.

Dina arbetsuppgifter:

Som säljare hos oss har du en central roll i att marknadsföra och sälja våra miljövänliga premiumprodukter. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

  • Prospektering och uppföljning av potentiella kunder.
  • Förstå kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
  • Bygga och underhålla långsiktiga relationer med kunder.
  • Driva försäljningsprocessen från början till slut och säkerställa avslut.
  • Representera vårt företags värderingar och miljömedvetenhet i alla interaktioner.

Vi söker dig som har:

Erfarenhet av försäljning, gärna med dokumenterade framgångar. Förmåga att självständigt driva och avsluta försäljningsprocesser. Goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att skapa förtroendefulla relationer. En passion för miljövänliga produkter och ett engagemang för att främja hållbarhet. Goda arbetsrutiner och disciplin. Branschvana är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder:

Vi tror på att belöna prestation och erbjuder attraktiva förmåner och incitament för att säkerställa din framgång. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som delar din passion för premiumprodukter och hållbarhet.

Så ansöker du:

Om du tror att du är den rätta personen för detta spännande tillfälle, skicka din ansökan och CV till lars.hultman@alnarpcleanwater.se Ange ”Säljare – Alnarp Cleanwater” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag: 20230925

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team av dedikerade säljare som arbetar för att göra en positiv inverkan på både kunder och miljön.