Månad: maj 2018

Trädgårdsmässa i Motala

Nu till helgen är det dags för trädgårdsmässa i Motala. Vi är där och berättar om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp som förutom att på naturligt sätt rena avloppsvatten pryder din trädgård. På mässan kan man lyssna på många intressanta föreläsare som är mycket trädgårdskunniga. Tid: 26-27 maj, klockan 10-17 Plats: Motala stadspark Vi finns …

Trädgårdsmässa i Motala Läs mer »

Visning av bioreningsverk i Hjo

På lördag (26/5) kan du se ett bioreningsverk för enskilt avlopp i drift! Det är öppet hus, bara att dyka upp mellan 10:00 och 14:00. Vår lokala representant finns på plats för att svara på frågor. Adress: Norra Hulan 10, Hjo Varmt välkomna!

Albrektsmässan i Östhammar

Nu till helgen är vi på Albrektsmässan i Östhammar. Där presenterar sig företag från hela kommunen. Vår lokala representant, Jessica, är på plats och berättar om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp. Förutom att prata avlopp och träffa andra spännande företag kan man lyssna på artister som Sean Banan och vara med på tårtkalas! Varmt välkomna! …

Albrektsmässan i Östhammar Läs mer »

Skogsmaskindagar i Karlskoga

Nu på fredag och lördag (18-19 maj) är vi på Skogsmaskindagarna i Karlskoga. Det är den största skogsmässan i Sverige i år! Förutom att gå runt och kolla på stora skogsmaskiner och annat får ni träffa oss och prata om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp. På bilden ser ni bioreningsverket!

Visning av bioreningsverk i Romelanda

Nu på torsdag den 17 maj har vi visning av bioreningsverket för enskilt avlopp. Förutom att prata avlopp så kan man kolla på solpaneler och äta korv med bröd. Öppet hus klockan 17:00 – 20:30 Klockan 17:30 samt 19:00 håller vi en presentation av bioreningsverket! Adress: Dyröd 160, Romelanda Varmt välkomna!

Bioreningsverk på Öland

Nu kommer vi till Öland! Behöver du nytt avlopp? Måndagen den 21/5 kl 17:30 håller vi en presentation av Bioreningsverket för enskilt avlopp. Plats: Capellagården, Vickleby Varmt välkomna! Ingen föranmälan krävs. På bilden: ett bioreningsverk i drift.

Dags för Österlen Garden Show!

Imorgon drar Österlen Garden Show igång. Är du trädgårdsintresserad är detta ett måste! Dessutom är vi på plats (monter 24) och berättar om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp. Tid: Lördag och söndag 12-13 maj klockan 10-17. Plats: Parken i Lunnarp, Kverrestadsvägen 23, 27396 Tomelilla. Mer info om mässan hittar du här. Varmt välkomna!

Alekuriren: Ekobönderna som installerat solceller och bioreningsverk

I Alekuriren kan man idag läsa om Calle och Tarja, ekobönderna som valde att ha ett bioreningsverk för rening av deras enskilda avlopp. Bredvid Romesjön i Romelanda ligger Dyröds gård där Calle och Tarja driver ekologiskt jordbruk. På ladugårdstaket sitter solceller och för sitt avlopp har de valt vårt bioreningsverk som rening. De är nu …

Alekuriren: Ekobönderna som installerat solceller och bioreningsverk Läs mer »

Alnarp Cleanwater