Månad: april 2018

Fira 1 maj på Godegårds marknad

På tisdag, 1:a maj, är vi på Godegårds marknad norr om Motala. Förutom att prata med oss om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp kan man bland annat gå på Tivoli. Varmt välkomna! Mer info om marknaden hittar ni här. På bilden ser ni ett färdiginstallerat bioreningsverk.

Bioreningsverk i Askersund?

Imorgon onsdag (25/4) är vi med på marknad i centrala Askersund. Där berättar vi om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp. Det är lättskött, snyggt och ger en långsiktig, hållbar rening av ditt avloppsvatten. Arrangör är Lions Club Askersund. Läs mer om marknaden här. Du hittar oss på plats nummer 16. Välkomna!

Branta täppan – trädgård och avlopp med vattenväxter

Agneta och Lars på Branta Täppan har ett stort trädgårdsintresse och har en visningsträdgård hemma. När det skulle väljas avlopp var vårt bioreningsverk från Alnarp ett ganska självklart val. I tidningen Land publicerades idag en artikel om deras trädgård och avloppet. Bioreningsverket är lättskött och vackert, Agneta och Lars har lyckats väl med att få avloppet …

Branta täppan – trädgård och avlopp med vattenväxter Läs mer »

Kristinehamnare – kolla hit!

Nu på onsdag den 11/4 är det marknad i Kristinehamn. Vi är där och berättar om vårt bioreningsverk för enskilt avlopp. Vår monter är belägen utanför pressbyrån på Kungsgatan. Förhoppningsvis kommer vårsolen lysa på oss – varmt välkomna! På bilden: vårt bioreningsverk färdiginstallerat.

Alnarp Cleanwater